Om holdet

Grey-Hounds er et motionshold under Odense Ishockey Klub (OIK).

Holdet opstod i 1996 da en god blanding af kontrollører, forældre og holdledere selv ønskede at prøve at spille ishockey. Bestyrelsen gav dem som udgangspunkt en træningstid søndag morgen kl. 7, hvilket har været fast træningstidspunkt lige siden.

Dengang det hele startede …

Det startede omkring 1996 og initiativtagerne var Kenneth Steimle der i dag(!) er materielmand på eliten. Torben Nielsen der stod for måltips i forbindelse med kampe i den gamle hal samt alle praktiske ting både på og uden for banen som f.eks. det årlige loppemarked (en kæmpe opgave), sponsorarrangementer, klubbens blæksprutte, samtidig med at han på det tidspunkt kørte som fragtmand, og nu er startet som maler. Og til sidst mig selv, sagde Bulldogen Carsten, der også hjalp til med måltips, og kørte bussen for eliten når de skulle til udebanekamp, men også nogle gange for de andre hold, mens det i dag udelukkende er sponsorarrangementer jeg har med at gøre.

Vi tre blev enige om at det kunne være skægt selv at prøve og spille ishockey, og da vi ikke havde TIDEN til at træne på Jyllandsserien eller 1.division, blev vi meget hurtigt enige om at starte et Oldboyshold op. I starten var vi vel 6-10 stykker til træning, og dengang foregik det også søndag morgen fra kl. 7.30. Men vi må jo erkende at det var så som så med seriøsiteten. Nogen kom jo lige fra byen af, og havde de i forvejen svært ved at stå på skøjter, ja så kunne de slet ikke efter en våd bytur. Og træner det havde vi ikke noget af, så alt efter spillerfremmøde og humør, spillede vi enten på langs eller tværs af banen.

Men inden jeg stoppede var der vel 15-18 medlemmer, hvoraf der i dag(!) er en del af de “gamle”, som spiller på Grey-Hounds. Vi fik dog arrangeret nogle kampe mod pigeholdet og junior 14 som jeg kan huske vi vandt over.

Af:
Carsten Kongsgaard
[18-03-2003]

Andre motionshold er siden opstået i OIK og nogle opløst igen, men Grey-Hounds består! Træningstiden er siden udvidet med en tid onsdag aften.

Her på siden kan du finde en oversigt over spillere, holdledere og trænere på holdet. Siden er endnu under udvikling, hvorfor siderne over spillerprofiler og billeder er mangelfulde.

Share Button