Nyt om gammelt

Her hvor sæsonen er ved at være slut, og de sidste krampetrækninger udføres i den ellers altid iskolde, men nu sommervarme Hal-2, har vi opdateret hjemmesiden med lidt “gamle” informationer om holdets etablering i midt 90’erne.

Klik på “Om holdet” i menuen her på hjemmesiden, og bliv opdateret om holdets historie.

Share Button

Et par nye ansigter

Selv om Bo Eriksen ikke er ny så er hans profilbillede nyt på hjemmesiden. Samme med Lars Agersø er de seneste skud på stammen hvad angår profilbilleder på holdets hjemmeside.

20 spillerprofiler har efterhånden fået opdateret profilbilledet. Der mangler stadig en del, men nu skal vi til at have ført lidt data på den enkelte spiller. Nogle af holdets spillere har også en fortid fra ungdomhold eller fra en anden klub, så mon ikke vi også skal have et “Historik” punkt på den enkelte spiller?

Share Button

Flere profiler opdateret

En foto session tidlig søndag morgen (kvaliteten bærer præg af det) har nu resulteret i at flere spillerprofiler er blevet lettere opdateret.

Der mangler dog endnu en del fotos af spillerne på holdet, men mon ikke det også onsdag aften bliver muligt at få endnu flere profilbilleder …

 

Share Button

Stillbillede eller levende billeder?

Ja, det kan være svært at afgøre, men at dømme på billedformatet er det et videoklip!

I hundehuset på Møllemarksvej er der allerede nu gang i forberedelserne til dette års uofficielle DM i april. Og lad os bare slå fast med det samme, at der er Læs videre “Stillbillede eller levende billeder?”

Share Button

Så er vi i luften!

Efter en længere perioden på et par år er vi igen på det store Internet med en hjemmeside.

Velkommen til os …

Share Button